Brutet revben

Fick fantastisk hjälp i somras med ett brutet revben som Jörgen tejpade upp med kinesotepning. Fick mycket råd och tips och blev helt smärtfri. Tack för detta Jörgen! Nu hoppas jag på lika fantastiskt resultat med mitt knä.

Carina

Carina 47 år undersköterska

Knäproblem

Har haft problem länge med mitt höger knä.Kom till Jörgen och fick en grundlig genomgång med musleltester,massage och stretching samt kinesotepning på mitt knä.Efter 2 behandlingar var jag helt symtomfri. Tack Jörgen för en bra behandling.

Eva 40år

fotinlägg

Har haft stora problem med mina fötter från och till med hälsporre och benhinneinflamation under en längre tid.Fick ett par ortopediska inlägg ifrån Jörgens massage och hälsa och har varit besvärsfri sedan jag fick dem.Tack för inläggen och trevligt bemötande!! mvh:Peter

Peter johansson

Problem med axel

Hade problem med min högra axel ca under 1 års tid.Hade varit runt hos olika sjukgymnaster o terapeuter men inget hjälpte så fick jag tre behandlingar av Jörgen samt ett träningsprogram för axeln och smärtan försvann helt!!

Johanna

Besvären försvann!!

Hej! Hade problem med mina knä från och till på mitt jobb som snickare men Jörgen fixade detta genom olika knätester,träningsprogram samt ortopediska inlägg för fötterna!!
Är nu helt besvärsfri!!

Sven Karlsson

Laserbehandling

Har haft migrän i över 2 års tid och har prövat allt som går men inget har funkat, fick nu testa en medicinsk laserbehandling hos Jörgens massage och efter 3 behandlingar så försvann migränen nästan helt och har varit symtomfri i nästan 3 månader! Kan varmt rekomendera denna behandling! Håkan

Håkan Svensson

Fräsch igen!

Jag kan rekomendera Jörgens massage och hälsa. Jag fick en grundlig genomgång av olika muskeltester samt en djup idrottsmassage som tog bort allt slagg i musklerna.Nu känner jag mig fräsch igen för nya träningspass i gymmet!!!

Johan Svensson